Köszöntelek Teremtő!

 

Hiszek Benned!

 

Te hiszel magadban?

Én nem hittem. Utáltam magam. Önszidásban éltem. Önmagamat és az álmaimat elnyomtam. Betegségeket teremtettem. Félelmek, önkorlátozó hiedelmek irányítottak. Nem tudtam megélni az életemet boldogan a jelenben.

 

Locskai Éva vagyok

 

Kineziológus, Nőiség és Érzelmi mentor, a Korlátok Nélküli, MINŐSÉGI életet élni vágyók lelkes mentora.

Saját tapasztalataim által, mély önfelvállalással adom át neked azt, amiket évek alatt, néha nagyon mély megélésekkel, sok belső ráismeréssel, blokkok oldásával, tanulással teremtettem meg.

Ennek köszönhetően mára Önszeretetben, Önelfogadásban, Szerelemben, Teljességben, a MINŐSÉGI Életemet Élem.

 

 

Az én nézőpontom az, hogy mindenki tökéletes, a maga mivoltában! Ez az, amit Neked is szeretnék megmutatni.

Hiszen én sem aranypalotában nőttem fel, hanem a nehézségek által ismertem rá, hogy meg kell tanulnom Újra Élni Önmagamat.

Ehhez nem más kellett, minthogy belenézzek a saját szemembe.

Bevallottam, hogy nem szeretem az életemet és az elfojtás helyett elkezdtem kitisztítani a rendetlenséget a lelkemből, testemből, szellememből.

Honnan indultam? 

Pár évvel ezelőtt még nem voltam jelen az életemben. 5 évnyi betegségben, folyamatosan épült le a testem, hiszen lelkileg sem voltam rendben. Nem szerettem önmagam, nem hittem magamban, nem tudtam értékelni azt, aki vagyok. Konkrétan utáltam magam és ezzel együtt az életet is. Hibáztattam mindent és mindenkit, hogy miért van ilyen “szar” életem.

2015-ben, a legnagyobb mélypont után, ahol megszületett bennem egy döntés a boldog élet mellett, nyitottam egy másik fejezetet, és végre elkezdődött az “új” életem. Ekkor indultam el Önmagam felé. Elkezdtem felfedezni, hogy milyen akadályokat állítottam magam elé, és ezeket szépen lassan, de kitartóan lepakoltam. A testi-lelki felszabaduláshoz a kineziológia, családállítás, sok tanulás, az önmagammal való őszinte szembenézés, és a minden napi gyakorlás segített hozzá.

Rengeteg képzésen, tanfolyamon, előadáson és workshopon vettem részt az utóbbi években. Általuk találtam rá a valódi hivatásomra, hogy segítsek másoknak is az Érzelmi blokkok feloldásában, melyek által megélhetik végre önmagukat. A családi-, generációs érzelmi minták elengedése, és Önmaguk újra megélése a szakterületem, hiszen ezek feloldása adta meg számomra is, hogy ma már azt az életet élem, amit a lelkem súg.

 

Hivatásom kiteljesedése

A küldetéstudat azonban nem minden, hiszen sokáig nem tudtam, hogyan is tudnék kiteljesedni a hivatásomban. Szerencsére ehhez a kihíváshoz is megérkezett számomra a válasz. 2018-ban résztvevője lehettem a Selfmade Girlbossnak, ami életem egyik legmeghatározóbb programja volt, hiszen a segítségével tudtam elindítani a saját vállalkozásomat. 2019 nyarán pedig az a megtiszteltetés ért, hogy Érzelmi- Nőiség Mentorként tehettem hozzá a következő programokhoz.

Online Nőiség programjaim során egy fantasztikus Női közösségben fejlődtünk együtt, többek között a Nőiségről, hozott családi mintákról, belénk nevelt – és sokszor akadályozó- hiedelmekről, érzelmi blokkokról, párkapcsolati játszmákról, elengedésről, befogadásról, szexuális kiteljesedésről van szó. A közös energia elképesztően oldja a bennünk lakozó korlátokat, valamint egymás nézőpontjait befogadva, más szemszögből is megtanulhatjuk látni önmagunkat.

A velem való egyéni coaching alkalmaidon pedig azt is kibontjuk, hogyan rakd rendbe személyre szabottan a magaddal és a családtagjaiddal való viszonyodat, hogyan varázsold boldoggá a kapcsolataidat/ párkapcsolatodat és hogyan teremtsd meg azt az életet, amit a szívedből szeretnél. Együtt felfedjük, hogy milyen régi érzelmi reakciók ismétlődnek az életedben, melyek korlátozták a kiteljesedésed. Ezeket feloldva, elengedve, biztonsággal haladhatsz végre a saját utadon.

Ahhoz, hogy a hivatásunkat meg tudjuk élni, elengedhetetlen, hogy merjük megélni a Női és Férfi minőségünket és egyensúlyt alkossunk az életünk területei között. Hiszem, hogy olyan a külvilágunk, amilyenek mi magunk vagyunk. Ha merjük önmagunkat felfedni és megélni, akkor az életünk területei is önmaga teljességében tudnak ragyogni. Kiegyensúlyozott, sikeres emberek akkor vagyunk, ha a bennünk élő Egy-S-Éget megéljük.

Én is folyamatosan úton vagyok és minden nap teszek azért, hogy a külvilág tükrei által rálássak az akadályaimra és feloldozva őket mélyebb tudatossággal, szeretettel élhessem az életemet. Te is képes vagy rá!

 

Hajlandó vagy elindulni, hogy Önmagad egysége által megteremtsd a MINŐSÉGI Életedet?

JELENTKEZÉS

Ha érdekel valamelyik programom kérlek vedd fel itt velem a kapcsolatot!